Belépési név:

Jelszó:

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan

Hírek aktualitások

KAB Busz

 

Szeptember 6 : PLAKÁT

 

Tájékoztató

 

MÁV Zrt. - vegyszeres gyomirtásról : LETÖLTHETŐ

 

Határozat

 

Kővágóörs 72 hrsz-ú ingatlan címmódosításáról : LETÖLTHETŐ

 

Tájékoztatás

 

Iskolakezdési támogatásról : LETÖLTHETŐ

Kérelem nyomtatvány : LETÖLTHETŐ

 

Védekezési felhívás

 

amerikai szőlőkabóca ellen : LETÖLTHETŐ

 

Lomtalanítás

 

TÁJÉKOZTATÓ

 

Pályázat

 

Falugondnok  munkakör betöltésére. : MEGTEKINTHETŐ

 

KAB BUSZ 2023 augusztus 4.

 

HÍRDETMÉNY megtekinthető

 

Közlemény

 

Előzetes vizsgálatról (Dunántúli Regionális Vízmű )

 

KAB BUSZ

 

A hírdetmény  megtekinthető itt.

 

Nemzeti Földügyi Központ tájékoztatása

 

A Magyar Állam, mint tulajdonos nevében és képviseletében eljáró Nemzeti Földügyi Központ a Kormány által 2015. évben meghirdetett "Földet a gazdáknak!" program folytatásaként nyilvános árverés keretében ismét értékesíti a Magyar Állam tulajdonába és a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó 10 hektár térmértéket meghaladó földrészleteket.

 

Az árverések időpontjáról és helyszínéről a hirdetmények adnak pontos tájékoztatást: https://nfk.gov.hu/arveresek

 

Álláspályázat

 

műszaki ügyintéző munkakör betöltésére : LETÖLTHETŐ

 

Határozat

 

A 8254 Kővágóörs, Bátó utca (Kővágóörs belterület 364. helyrajzi szám) elnevezésű közterületen lévő ingatlanok házszámait az alábbiak szerint határozom meg: HATÁROZAT

 

Tájékoztatás

 

MÁV vegyszeres gyomirtás

 

Útlezárás tájékoztató

 

Balatonfondo - Május 1.

 

Vágányzári információ

 

Május 2-4 Aszófő - Szigliget vonalon

 

Tájékoztatás

 

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSRŐL PÁLKÖVEI NYARALÓTULAJDONOSOK RÉSZÉRE

ITT OLVASHATÓ

 

Tájékoztatás

 

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSRŐL KŐVÁGÓÖRSI NYARALÓTULAJDONOSOK RÉSZÉRE

ITT OLVASHATÓ

 

Álláshírdetés

 

Műszaki ügyintéző

 

Vízhiány

 

Tájékoztatásul közöljük, hogy Kővágóörs településen 2023. április 12-én 8:00 és 13:00 óra között karbantartási munkák miatt nyomásingadozás, vízhiány és ivóvíz-zavarosodás várható. A vízhiánnyal várhatóan érintett terület: a település teljes területe.

 

Hírdetmény

 

Szarvasmarha állományok TBC és brucell vizsgálati időpontja : LETÖLTHETŐ

 

MÁV tájékoztató

 

Vágányzár : április 11 - április 27 - MEGTEKINTHETŐ

 

Vágányzár 2023.03.29 - 04.05

 

Hírdetmény

 

KAB busz

 

Hírdetmény

 

Lomtalanítás

 

A hírdetmény ITT OLVASHATÓ

 

Hírdetmény

 

Vágányzár

 

2023 január 12.

 

Tájékoztatás

 

Ezúton tájékoztatom tisztelt ügyfeleinket, hogy az energiaárak jelentős emelkedése okán 2023. január 1- február 28. közötti időtartamban péntekenként a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal zárva tart, ezeken a napokon a hivatali dolgozók otthoni munkavégzéssel látják el feladataikat.

Fentiek alapján a 2023. január 1-február 28. közötti időtartamban a pénteki napokon ügyfélfogadás sem a Hivatal székhelyén, sem a Révfülöpi Kirendeltségen nem lesz, és a Hivatal telefonon történő elérése sem biztosított.

Kérem, hogy a helyzetre való tekintettel legyenek szívesek az egyéb napokon biztosított ügyfélfogadási időpontokat igénybe venni!

 

Tájékoztatás

 

igazgatási szünettel kapcsolatban : LETÖLTHETŐ

 

Tisztelt Ügyfeleink !

 

Az igazgatási szünet időtartama alatt kizárólag a Szentbékkálla 1026. hrsz, Kékkút 041/3. hrsz és Révfülöp 1617/3. hrsz-ú ingatlanokra vonatkozó adás-vételi szerződés közzétételével kapcsolatos ügyintézés ellátása céljából ügyeleti jelleggel történik:

 

DÁTUM

IDŐTARTAM

SZEMÉLY

TELEFONSZÁM

2022. december 27.  kedd

08:00 – 12:00

Csik Tímea

06-20/435-7300

 

 

 

Hírdetmény

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Mint erről az e tárgyban közzé tett Képviselő-testületi határozatokból értesülhettek, a 460/2022. (IX. 10.) Korm. rendelet felhatalmazása alapján a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatalt alkotó önkormányzatok képviselő-testületei 2022. december 22. napjától 2023. január 6. napjáig igazgatási szünetet rendeltek el a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal tekintetében.

 

Teljes HIRDETMÉNY

 

Határozat

 

Igazgatási szünet elrendeléséről :

HATÁROZAT

 

Hírdetmény

 

Nemzeti Földalapba tartozó, 10 ha térmértéket meg nem haladó nagyságú földrészletek nyilvános pályáztatása, illetve árverés mellőzésével való értékesítéséről

ITT OLVASHATÓ

 

Hírdetmény

 

Ezúton tájékoztatom tisztelt ügyfeleinket, hogy Kővágóörs községben az elektromos hálózaton végzett karbantartási munkák céljából a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatalt is érintően 2022. november 3-án 8-12 óráig áramszünet lesz, ezért a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal délelőtt zárva tart.

 

Közmeghallgatás

 

Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete

2022. november 3-án (csütörtökön) 16:30 órai kezdettel

közmeghallgatást tart.

Az ülés helye: Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal nagyterme (8254 Kővágóörs, Petőfi u. 2.)

 

Tájékoztatás

 

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (PROBIÓ Zrt.) tájékoztatja a lakosságot, hogy Kővágóörs községben 2022. november 1-jén kedden a hulladékszállítás rendje változatlan.

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

Népszámlálás 2022

 

Kérjük olvassa el a TÁJÉKOZTATÓT

 

Tájékoztatás

 

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (PROBIÓ Zrt.) tájékoztatja a lakosságot, hogy Kővágóörs Pálköve településrészén a 2022. október 17-ével kezdődő héttel kezdve a hulladékszállítás pénteki napokon történik.

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

Tájékoztató KAB Busz

 

Tájékoztatom, hogy a hidegebb időjárási körülményekre tekintettel 2022. október 28. napjától 2023. március 17. napjáig a Mobilizált Ügyfélszolgálatok (KAB buszok) kötelező működtetése felfüggesztésre kerül.

 

Hírdetmény

 

Ezúton tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal és a Révfülöpi Kirendeltsége 2022. október 15-én (szombat) zárva tart. 

 

MÁV START Tájékoztató

 

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2022.október 8-án Badacsonytomaj állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt a 29 [Budapest] – Székesfehérvár – Tapolca vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A vágányzár befejeztével újra az adott időszaki menetrend lép életbe!

TELJES TÁJÉKOZTATÓ 

 

Bursa ösztöndíj

 

Frissítettük az idei pályázati kiírást : BURSA ÖSZTÖNDÍJ

 

Tájékoztatás bejelentési kötelezettségről

 

2022. szeptember 1. napjával változott a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény, amely alapján az egyszerűsített iparűzési adóalap megállapítására való jogosultság a törvény erejénél fogva megszűnt.

LETÖLTHETŐ

 

Tájékoztatás

 

Tájékoztatás a közszférában történő foglalkoztatáshoz kapcsolódó ellátás szüneteltetési és a szüneteltetés alóli mentesítés szabályairól : LETÖLTHETŐ

 

Tisztelt Lakosság

 

A jegyző adja ki, a lakás rendeltetési egységeinek számáról szóló hatósági bizonyítványt, amellyel a lakossági fogyasztó jogszerűen igényelheti - az egyetemes szolgáltatótól - a kedvezménnyel elszámolt gázmennyiséget. A hatósági bizonyítvány kiállításának feltételei, amelyről a kérelmező írásban nyilatkozik:

 

1. A kérelmezett ingatlan a társasháznak, lakásszövetkezetnek nem minősül és

 

2. a kérelmezett ingatlanon belül több, de legfeljebb négy önálló, az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet 105. §-a szerinti lakás rendeltetési egység (a továbbiakban: lakás rendeltetési egység) található.

 

A BM 2022.09.12-i tájékoztatása alapján: „A hatósági bizonyítvány a ténylegesen kialakult állapotot igazolja, ezért csak helyszíni szemle nyomán adható ki. A jegyző az ingatlanra esetlegesen jogszabályban meghatározott, a rendeltetési egységek számára vagy funkciójára vonatkozó korlátozást nem veszi figyelembe és a hatósági bizonyítvány kiadása során az építmény jogszerű használatát vélelmezi.” A hatósági bizonyítványhoz szükséges nyomtatvány letölthető. A hatósági bizonyítványhoz igényléséhez szükséges KÉRELEM nyomtatványt írásban, papír alapon, személyesen, postai úton lehet benyújtani az önkormányzat jegyzőjéhez címezve. Elektronikus úton történő benyújtás esetén az E-papír formát is lehet használni, az email nem minősül elektronikus kapcsolattartásnak.

 

A nyomtatvány LETÖLTHETŐ

 

Hírdetmény

 

Sertéstartók összeírása

 

Hőségriasztás

 

A dokumentum MEGTEKINTHETŐ

2022 aug. 17

 

Tájékoztatás

 

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (PROBIÓ Zrt.) tájékoztatja a lakosságot, hogy Kővágóörs-Pálköve településrészen 2022. augusztus 20-án szombaton a hulladékszállítás rendje változatlan.

 

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft

 

Készenléti szolgálat :
Egyenlő bánásmód :


Vidékfejlesztési program :Közösségi ház :

Vidékfejlesztési program :Zongora hangja :

Legfrisebb fotók :


Oklevél :


Nyilt levél :


eMagyarország Pont :